Etsimme tuotantotehtäviin nykyisiä tai tulevia paperiteollisuuden ammattilaisia

Etsimme teknisen tai prosessialan koulutuksen hankkineita henkilöitä, joilla on tuotannollista työkokemusta vastaavilta aloilta.

Tehtävänäsi on työskennellä teknisesti vaativien erikoispapereiden parissa jatkuvassa kolmivuorotyössä, varmistaa tuotteiden laatu ja läpimeno omalla vastuualueellasi työ- ja ympäristöturvallisuudesta huolehtien, kehittää omaa työtäsi ja olla myös mukana erilaisissa tuotannon kehittämishankkeissa.  

Toimintaotteeltasi olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Pystyt hyvään ja tuloksekkaaseen yhteistyöhön muiden työntekijöiden ja esimiesten kanssa. Lean-filosofian ja työkalujen tuntemus on eduksi. Raportoit tehtävässäsi vuoromestarille.

Lisätietoja tehtävistä antaa viikolla 34 ja 35 tuotantopäällikköt Sami Hesso, puh. 010 303 2428 ja Juha-Pekka Kaivola, puh. 010 303 2430. Lähetä hakemuksesi 31.8.2014 mennessä alla olevan linkin kautta.

Hakulomake

 

Jujo Thermal Oy on suomalais-japanilainen Kauttualla toimiva yhteisyritys, jonka omistaa japanilainen Nippon Paper Industries Co. Jujo Thermal valmistaa korkealaatuisia päällystettyjä lämpöherkkiä papereita, joita käytetään mm. etiketeissä, pääsylipuissa ja kassakuiteissa. Jujo Thermal on alallaan maailman johtavia valmistajia ja sillä on erinomainen laatuimago markkinoilla. Yhtiön liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa työskentelee 200 henkilöä.