Jujo Thermal Oy etsii varavuoromestaria ja vuoromestaria

Etsimme teknisen tai prosessialan koulutuksen hankkineita henkilöitä, joilla on kokemusta tuotannollisesta esimiestyöstä ja / tai tuotannon kehittämisestä.

Varavuoromestarin päätehtävä on sijaistaa jatkuvassa kolmivuorotyössä työskenteleviä vuoromestareita sekä olla myös mukana erilaisissa tuotannon kehittämishankkeissa.  

Vuoromestarin päätehtävänä on kehittää ja vastata itsenäisesti oman vuoronsa toiminnoista ja tuotannosta sekä toimia aktiivisena jäsenenä isommissa kehittämishankkeissa.

Toimintaotteeltasi olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, ja sinulla on erinomaiset vuoro-vaikutustaidot. Pystyt hyvään ja tuloksekkaaseen yhteistyöhön eri työntekijöiden ja esimiesten kanssa. Lean-filosofian ja työkalujen tuntemus on eduksi. Raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 31 tuotantopäällikkö Sami Hesso, puh. 010 303 2428. Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 3.8.2014 mennessä. Haastattelut pidetään viikolla 33.

Työnhakulomake

 

Jujo Thermal Oy on vuonna 1992 perustettu yritys, jonka omistaa japanilainen Nippon Paper Industries. Yritys valmistaa lämpöherkkää paperia kassakuitteihin, etiketteihin ja lippuihin, sekä päällystettyjä erikoispapereita etikettikäyttöön. Jujo Thermalin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee 200 henkilöä. Yritys on sertifioitu viimeisimpien ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 sekä FSC ja PEFC standardien mukaan.

 

www.jujothermal.com