Kunnanjohtajat vierailulla Jujo Thermalin tehtaalla

 

Auranmaan kunnanjohtajat vierailivat Jujo Thermal Oy:n tehtaalla. Auran, Pöytyän, Oripään, Koski TL:n, Tarvasjoen ja Marttilan kuntien kunnanjohtajat tutustuivat tehdaskierroksen aikana myös Jujo Thermalin valmistamiin tuotteisiin ja niiden sovelluksiin, kuten kuitit, liput ja etiketit.

 

Tavallinen kuluttaja ei helposti tule ajatelleeksi, että tällaiset niin arkiset tuotteet kuin kassakuitti tai marketin hedelmävaa’an hintalappu valmistetaan täällä meillä Lounais-Suomessa. Ja että lämpöherkkää paperia löytyy loppujen lopuksi niin monenlaisista erilaisista tuotteista” kommentoi Marttilan kunnanjohtaja Carita Maisila.

 

Vierailijat keskustelivat myös Jujo Thermalin teknisen johtajan Kenji Hirain kanssa japanilaisen ja suomalaisen kulttuurin erovaisuuksista.   ”Japanilaiset ovat kai keskimäärin sitoutuneempia yritykseensä kuin suomalaiset ja siellä hierarkialla on enemmän merkitystä” kiteytti Auran kunnanjohtaja Mika Joki kuulemaansa.

 

Tehdasvierailu oli arvokas ja positiivinen kokemus vierailijoille, koska Jujo Thermal on ainoa kansainvälinen paperitehdas heidän lähialueella. 

 

Lisää tietoa: Pekka Peippo (pekka.peippo@jujothermal.com)