Turvallisuustuotteet

Sovelluksemme

Seuraavat turvaominaisuudet ovat saatavilla koko paperilajivalikoimaamme:

  • UV-fluorisoiva kuitu
  • värilliset paperit
  • fluorisoivasti värjätyt paperit
  • ainutlaatuinen EXTRASSURE®-turvaominaisuus

EXTRASSURE®

Tuotemerkkien vaativimpien suojausvaatimusten täyttämiseksi olemme kehittäneet oman turvallisuuspaperiteknologian, EXTRASSURE®, jota on erittäin vaikea väärentää, mutta samalla sen autentikointi onnistuu helposti ja nopeasti. Ympäristöissä, joissa tuotteen aitous on oltava erittäin turvattu, ja käytettävissä oleva aika tarkistuksen tekemiseen, jopa kenttäolosuhteissa, on rajallinen, EXTRASSURE® tarjoaa ihanteellisen ratkaisun. EXTRASSURE®-turvaominaisuus on tällä hetkellä saatavana erikoispinnoitetuille päällystetyille papereillemme.

Lisätietoja brändisuojista, turvaetiketeistä ja arvoasiakirjoista saat ottamalla yhteyttä myyntiin: jujosales@jujothermal.com

Räätälöidyt ratkaisut väärennysten estoon

Riippumatta siitä, kohdistuuko suojaustarpeesi turvallisuusleimaan, sinettiin tai arvoasiakirjaan, voimme tarjota turvatekijöitä kaikille lämpöherkille- ja päällystetyille erikoispaperituotteillemme. Periaatteemme on, että turvallisuusratkaisun on tarjottava riittävä suojaustaso väärentämistä vastaan yhdessä nopean ja yksinkertaisen todentamisen kanssa.

Brändin suojauksen tulisi olla keskeinen osa jokaisen brändejä omistavan yrityksen tekijänoikeussuojaa. Turvaratkaisujen suunnittelussa olemme lähteneet liikkeelle siitä, että sekä asiakkailla että loppukuluttajilla tulee olla oikeus valmistaa ja käyttää alkuperäisiä ja luotettavia tuotteita. Siten etiketin perusteella täytyy pystyä todentamaan tuotteen alkuperä. Tuotteen etiketin, tai turvasinetin, täytyy taata se, että tuotetta ei ole aukaistu, käytetty tai muuten vioitettu ennen sen ostoa ja käyttöönottoa. Sama tarve koskee myös palveluita. Esimerkiksi matka- tai tapahtumalippujen ollessa kyseessä kuluttajan täytyy pystyä luottamaan, että tulostettu dokumentti on aito ja voimassa oleva.

 

Väärennökset ilmiönä

Väärennöksestä puhuttaessa tarkoitetaan joko (i) tilannetta, jossa tuotteessa käytetään ilman lupaa jonkun toisen tuotemerkkiä tai (ii) tilannetta, jossa tuotteen ulkonäkö jäljittelee sellaisia ominaisuuksia, jotka on suojattu toisen tuotteen käyttöön teollisin tavaramerkkioikeuksin.

Laiton kauppa, joka perustuu väärentämiseen, riittämättömään todentamiseen ja huonompiin kopioihin, on maailmanlaajuinen haaste. Väärennökset vaikuttavat lähes jokaiseen brändejä omistavaan yritykseen jossakin vaiheessa. Siksi sitä on kutsuttu ”21. vuosisadan rikokseksi”.

On arvioitu, että tuotemerkkien väärennökset muodostavat 6-10 % maailmankaupasta, ja että väärentäminen on suurin tulonlähde järjestäytyneelle rikollisuudelle Euroopassa. Väärennösten laatu paranee koko ajan, jopa nopeammin kuin väärennöksiä ennaltaehkäisevän tekniikan. Tämä pätee myös turvasinetteihin ja -dokumentteihin, joiden tarkoitus on taata tuotteen aitous.

Väärennökset eivät pelkästään vähennä merkittävästi aitojen tuotteiden myyntiä, vaan ne vaikuttavat myös kielteisesti brändin arvoon, kuluttajien luottamukseen, jälleenmyyjien uskollisuuteen ja tuotteiden turvalliseen käyttöön. Väärennettyjen tuotteiden tarjonta vähentää myös potentiaalisten asiakkaiden halukkuutta ostaa alkuperäinen tuote. Ei siis ole väliä ostaako asiakas väärennöksen tietoisesti tai tietämättään – väärennökset heikentävät joka tapauksessa alkuperäisten tuotteiden arvoa.