Meistä

Olemme yksi maailman johtavista lämpöherkän paperin valmistajista. Valmistamme myös päällystettyjä papereita. Pääosa myynnistämme menee vientiin. Yrityksemme  ja tuotteemme ovatkin edustettuina maailmanlaajuisesti laajan myynti- ja asiakaspalvelumme kautta. Lämpöherkkää paperia voidaan käyttää esimerkiksi etiketteihin, lippuihin sekä kassakuittipapereihin.  Päällystettyjä paperia puolestaan käytetään myös etiketeissä sekä esimerkiksi tarroissa.

 

Jujo Thermal perustettiin vuonna 1992. Yrityksen kotipaikka on Kauttualla, jossa sijaitsevat sekä tuotantolaitos että tuotekehitysyksikkö. Jujo Thermal työllistää noin 200 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Yrityksen omistaa japanilainen Nippon Paper Industries, joka on yksi suurimmista ja pitkäikäisimmistä paperinvalmistajista maailmassa.

Paperitehtaalla valmistetaan paperia kahden koneen voimin, ja sitä päällystetään neljällä eri päällystyskoneella. Vuosittainen tuotantokapasiteetti on 77 ooo tonnia. Pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin nopeasti ja joustavasti sillä paperitehtaan lisäksi samoissa tiloissa toimii myös tuotekehitys-ja myyntiosastomme. Jujo Thermal tunnetaan maailmalla tuotteiden korkeasta laadusta, tuoteinnovaatioista sekä erinomaisesta palvelusta.

Jujo_Thermal Yritysesite eng.