Ura Jujolla

Jujo Thermal Oy arvostaa työntekijöitä, jotka ymmärtävät kestävän kehityksen merkityksen. Haluamme työntekijöidemme jakavan kanssamme  missiomme, visiomme ja arvomme.

Työntekijöitä kannustetaan kehittämään osaamistaan kehitys- ja johtamisohjelmien avulla. Ohjelmat tarjoavat työntekijöille mahdollisuuden tulla huippuammattilaiseksi johtavassa erikoispaperiyrityksessä. Tavoitteenamme on olla maailman innovatiivisin yritys alallamme. Tämä voidaan saavuttaa vain sitoutuneiden, avointen ja osaavien ihmisten kautta. Jatkuva toiminnan kehittäminen ja parantaminen ovat keinomme menestyä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Olemme sitoutuneet toimimaan oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti ja toimimme näiden periaatteiden mukaan joka tilanteessa työnteosta liikesuhteisiin. Emme syrji sukupuoleen, rotuun, etniseen alkuperään, uskontoon, poliittiseen suuntautumiseen, sukupuoliseen suuntautumiseen, ikään, siviilisäätyyn tai fyysiseen vammaan perustuen yksilöä missään tilanteessa, esim. rekrytoinnissa, palkkauksessa tai urakehityksessä.

 

LIITY MEIHIN

Voit jättää avoimen hakemuksen linkistä. Hakemuksen kieli on suomi.